Lars Augsburg

Lars Augsburg

Coach og stresscoach

Indholdsfortegnelse:
  Add a header to begin generating the table of contents

  Terapi og coaching

  Kvinde som er hos Personlig coach, stress coach der lytter og noterer

  Terapi og coaching

  Terapi og coaching er to forskellige tilgange til at hjælpe en person med at tackle forskellige udfordringer i livet.

  Terapi er normalt rettet mod at hjælpe en person med at tackle følelsesmæssige og psykologiske problemer. En terapeut vil arbejde sammen med klienten for at identificere og behandle underliggende psykologiske og følelsesmæssige problemer, såsom angst, depression eller traumer. Terapi er ofte en langsommere proces, der kan tage måneder eller endda år, afhængigt af problemets alvor og kompleksitet.

  Coaching fokuserer normalt på at hjælpe en person med at nå bestemte mål i deres liv eller karriere. En coach vil arbejde sammen med klienten for at identificere målene og udvikle en plan for at nå dem. Coaching fokuserer normalt på at hjælpe klienten med at identificere og udnytte deres styrker og ressourcer for at nå deres mål. Coaching-processen er normalt mere fokuseret og kortere end terapi, og kan tage alt fra et par sessioner til flere måneder.

  I modsætning til terapi, som ofte fokuserer på behandling af psykiske lidelser, er coaching normalt mere rettet mod personlig vækst, karriereudvikling og præstationsforbedring. Men nogle gange kan linjerne mellem terapi og coaching være uklare, og nogle terapeuter kan bruge coachingteknikker, mens nogle coaches kan arbejde med klienter, der har psykologiske udfordringer, der kræver terapi.

  Lars Augsburg Coach

  Share:

  Facebook
  Twitter

  Related Posts

  adult, annoyed, blur-1850268.jpg

  Bekymrede

  Hvorfor bekymrede eller usikre personer får stress. Bekymring og usikkerhed kan føre til stress på flere måder. Tankemylder kommer til bekymrede personer som ofte har

  stresset mand i jakkesæt coach københavn coaching til dig

  Perfektionister

  Det er almindeligt, at perfektionister oplever mere stress. Perfektionister har en tendens til at stræbe efter eller forvente fejlfrihed og høj standard i deres præstationer.

  Stress

  Stress Stress er kroppens respons på situationer, der opfattes som udfordrende eller truende. Det kan være både fysiske og psykiske faktorer, der udløser stress. Ydre